απολαύστε την Ποιότητα..απολαύστε Ελληνικά Προϊόντα!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε!

Το ιστορικό μας ξεκινά από το 1930.

Ο μπάρμπα-Νήσας (παππούς) εκτρέφει τα αιγοπρόβατα του στα ορεινά του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Η αγάπη του για τα ζώα αυτά, τον οδηγεί να γνωρίσει σε βάθος τα μυστικά της κτηνοτροφίας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στον αντίξοο και ιδιαίτερο τρόπο που απαιτεί αυτή η διαδικασία.

Το 1970, τη «σκυτάλη» παίρνει ο κυρ-Νίκος (πατέρας) που με την προτροπή αλλά και τις εμπειρίες που του έχει μεταλαμπαδεύσει ο μπάρμπα-Νήσας, ανοίγει κρεοπωλείο στην περιοχή του Ταύρου. Στην διάρκεια της λειτουργίας του κρεοπωλείου, διαισθάνεται ότι υπάρχει διάδοχος, με ενδιαφέρον και αγάπη για την δουλειά αυτή.

Έτσι την συνέχιση της ιστορικής διαδρομής αναλαμβάνει ο Μιχάλης (γιος) μεταφέροντας το 1987 το κρεοπωλείο στο Αιγάλεω όπου και στεγάζεται μέχρι σήμερα. Με αφορμή  δε την περιοχή που ιδρύθηκε το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας παίρνει την ονομασία «Ο ΤΑΥΡΟΣ».

Η τρίτη γενιά κρατά πλέον γερά τις παραδόσεις. Ακουμπάει με θάρρος και δύναμη στους παλαιότερους. Χρησιμοποιεί και εξελίσσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες.

Ακόμα και σήμερα το κρεοπωλείο παραμένει οικογενειακή υπόθεση εφόσον και νεότερα μέλη της οικογένειας κατέθεσαν και αυτά με τη σειρά τους το ενδιαφέρον τους.

Ο δεσμός με τον Αστακό εξακολουθεί να υφίσταται ώστε οι προμήθειες των κρεάτων γίνονται κυρίως από κει. Η διαλογή των προϊόντων γίνεται με προσωπική φροντίδα και με υψηλές προδιαγραφές και στάνταρντ ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα για την πελατεία μας.

Η ποιότητα σε συνάρτηση με την τιμή είναι η προσφορά στον πελάτη.

Με τα χρόνια, ένας άλλος τομέας εξυπηρέτησης του πελάτη αναπτύσσεται, αυτός του «Παντοπωλείου», με επιλεγμένα προϊόντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και επώνυμες εταιρείες.

Τα προϊόντα αυτά είναι τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, μπαχαρικά, παξιμάδια, κρασιά, κάρβουνα για ψήσιμο με παραδοσιακό τρόπο και πολλά άλλα που θα βρείτε με την επίσκεψη σας στο κατάστημά μας.

Η παρουσία και η επιθυμία του πελάτη, με την εμπειρία και την υπόδειξή του προσωπικού, αποτελεί συνδυασμό επιλογής του ενδεδειγμένου και καταλληλότερου προϊόντος ώστε μαζί με ποικίλους και ενδιαφέροντες τρόπους μαγειρέματος του να αποτελέσουν την ιδανική διατροφή.

Επίσης στην κατηγορία των συνταγών μπορείτε και μόνοι σας να επιλέξετε νόστιμες και πρωτότυπες παρασκευές μαγειρικής από τα προϊόντα μας.